• slide1.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide7.jpg

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας !

Το συγκρότημα μας βρίσκεται στην οδό Γιαννέλη Μπικάκη 21 ανάμεσα στον περιφερειακό και παραλιακό δρόμο του Τολού 90 μέτρα από την παραλία και 70 μέτρα από την κεντρική αγορά του χωριού. Αποτελείται από 25 επιπλωμένα διαμερίσματα δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα. Διαθέτει ιδιωτικό παρκινγκ στεγασμένο και μη στεγασμένο 500τμ και όλα τα δωμάτια βλέπουν στην παραλία του Τολού και σε ένα μεγάλο μέρος του Αργολικού Κόλπου προσανατολισμένα ανατολικά. Τα διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, κλιματισμό, ελεύθερο Wi-Fi internet και η πρόσβαση σε αυτά γίνεται με ανελκυστήρα. Η επιχείρηση μας λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη από το 2000 και ανήκει στους αδερφούς Αντώνη και Νίκο Ντέμο. Η λειτουργία της επιχείρησης στηρίζεται σε προσωπικό εξυπηρέτησης των πελατών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρα με έμφαση στην καθαριότητα. Το συγκρότημά μας βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά του παραθαλάσσιου χωριού προσφέροντας απόλυτη ηρεμία στους πελάτες.

Το ξενοδοχείο μας

bottom logoΤο ξενοδοχείο μας προσφέρει όλες τις ανέσεις για ξεκούραστες διακοπές. Πολύ κοντά στη παραλία και στο χωριό.

MΗΤΕ: 1245Κ132K0005400

Τολό

bottom toloΤο Τολό είναι παραθαλλάσιο χωριό με ιδανική αμμώδη παραλία και προσφέρει τα πάντα στους επισκέπτες. Πολλά αξιοθέατα σε μικρές αποστάσεις.

Κάνετε κράτηση

bottom reservationΕκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Απλά κάνετε την κράτηση σας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα δωμάτια μας

bottom roomsΔίνουμε έμφαση στην καθαριότητα και στην εξυπηρέτηση των πελάτων μας. Δείτε τα 2κλινα-3κλινα και 4κλινα δωμάτια μας.

top